torsdag 13 oktober 2022

Nordstream: Därför mörkar Säpo och Magdalena Andersson terroristattentatet

 

Biden skyller på Putin och Putin svävar inte på målet vem som tjänar på att billig ren rysk naturgas stoppas i Östersjön medan Europa tvingas köpa smutsig tiofalt dyrare gas som transporteras över Atlanten på specialbyggda fartyg som har ökat transportpriserna tiofalt till 400,000 dollar per DAG!


Nordstream: Därför mörkar Säpo och Magdalena Andersson terroristattentatet

Av Dick Emanuelsson

USA:s tjugo mest framstående politiker och hur de krävde att Nordstream 2 skulle stoppas med ALLA MEDEL!

I följande video på två minuter uttalar sig de mest utmärkande politikerna från USA samt en president och hans vice utrikesminister och kräver ett stopp och slut på Nord Stream 2.

Där, Säpo, finns motivbilden av vem som frenetiskt skulle kunna anses, för att vara försiktig i ordvalet som gärningsmannen bakom terroristattentatet mot Nordstream.

Hittills har vi bara publicerat vad Joe Biden och hans vice utrikesminister Victoria Nuland har sagt om att de med alla medel skulle stoppa Nordstream. Uttalandena ägde rum den 7 februari i år respektive den 27 januari också i år. Nu kommer hela floran av USA:s främsta och mest inflytelserika personligheter till tals, också INNAN attentatet.

För att inga förhastade slutsatser ska dras bör regeringens, Säpos och marinens utredning om sprängattentatet INTE hemlighetstämplas. Men det gjorde Andersson redan innan utredningen hade avslutat sitt arbete.

Vad säger det oss?

Ta därför en titt på den följande videon som samtidigt bekräftar att Monroedoktrinen fortfarande och kanske mer än någonsin, härskar i USA. För här kommer ett koncentrat av Monroes filosofi, att överallt där ”amerikanska intressen står spel, anser vi oss ha rätt att intervenera”.

Och så länge det är CIA och Säpo som ska vara allenarådande vad gäller ”information” till allmänheten, kommer vi att peka ut USA, Polen och Storbritannien som de mest troliga terroristerna, de skyldiga till attentatet som i sin förlängning är en internationell statsterrorism.

Ingen ska tveka efter att ha sett videon.

Dick Emanuelsson

Källa: https://youtu.be/nfoAdS9hWqk

Den republikanske kuban-amerikanske
senatorn (r) Ted Cruz den 13 januari och ytterligare tre datum 2022 fram tills terroristattentaten 26-27 september:


1.      Ted Cruz: Denna gasledning måste stoppas.

2.      Vi har fortfarande tid för att stoppa den om vi agerar snabbt”!

3.      Ted Cruz: ”Den enda vägen att projektet inte fullföljs . . .”

Ted Cruz: ”Och vi tog kål på gasledningen och nu är den död”!


Maria Zajarova: Borrell och grunden för fascismen och nazismen i Europa

Chefen för europeisk diplomati, Josep Borrell, förklarade i dag idén med EU:s utrikespolitik som han jämför Europa med en trädgård. ”Resten av världen är en djungel som kan när som helst kan invadera denna trädgård om en dialog med dem inte upprätthålls”.

”Trädgården” byggdes av Europa på bekostnad av den barbariska inställningen till plundringen av ”djungeln”, skriver Maria Zajarova och menar att Borrell inte kunde ha sagt det bättre: det mest välmående systemet som etablerats i Europa hade sina rötter i kolonierna, som det skoningslöst förtryckte.

Denna segregationslogik och dryga överlägsenhetsfilosofi var grunden för fascismen och nazismen.

Och världskriget på 1900-talet, som hade två delar, började med Tysklands önskan att ”återställa rättvisa” och omfördela de europeiska kolonierna, vilket man inte uppnådde.

Det handlade om att leva samma välmående, välnärda liv som exploatörerna som Borrells hemland, Spanien, hade levt, liksom Frankrike, Storbritannien och Portugal, slutar Zajarova.

Över hela världen rasar ”Djungelns” länder och folk mot den nykoloniale rasisten Borells uttalande i dag. I Bryssel återfinns absolut Europas sämsta politiker någonsin.

 


 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.